SDF vill meddela att WDSL dagen den 10 september är inställt!

Det är på grund av att vi har svårt att folk kan ställa upp och bidra till ett bra program för en viktig händelse den 10 september.
Vi är tvungna att ställa in arrangemanget och vi vill inrikta stor tack till arbetsgruppen för deras arbete bakom WDSL dagen.
Vid kontakt: Kontakta Ola Lundström, föreningens ordförande,
e-post: ola.lundstrom@sdrf.se

 

WDSL

I lördags på föreningsmötet önskade medlemmarna att man skulle se över sitt beslut gällande den inställda verksamheten WDSL den 10:e september. Man önskade att föreningen ändå uppmärksammar WDSL dagen på något sätt men i en mindre skala. Styrelsen skulle undersöka förutsättningarna snabbt och återkoppla till medlemmarna hur vi kan fira dagen.

Efter en nytt genomgång insåg vi tyvärr att förutsättningarna inför lördagen är precis som det varit före föreningsmötet. I dagsläget har vi endast två som visat intresse över att vara funktionärer, varav ena är i med arbetsgruppen WDSL. Vi har också inte heller möjlighet att få teckenspråkstolkar till den 10:e september nu så nära inpå evenemanget. Det blir inte heller bra resultat att göra nödlösningar med så få resurser att det är bättre och ställa in det.

Med anledning av ovanstående underlag har styrelsen efter flera om och men beslutat att stå fast vid sitt beslut att inte genomföra WDSL evenemanget.

SDF tar dock med förslaget om att skicka en motion till SDR om att se över så att WDSL blir en nationell event då det är en nationell fråga som kan förankras till lokala dövföreningar.

Vi beklagar djupt att WDSL dagen inte blir av men utan stöd och resurser från medlemmarna är det inte enkelt och genomföra ett större evenemang som en manifestation.

Stockholms Dövas Förening