Hej!
Vi tre sitter i SDF:s valberedning. Vilka är vi? Alf Karlsson, Gull-Britt Lindahl och Ola Lundström som är inte på plats. Snart är det årsmöte den 17 mars 2018. Var? ABF Huset, Sveavägen 41. kl 10:00. Vi hoppas på att alla kommer dit.

Vi i valberedningen önskar att få namnsförslag till Stockholms Dövas Förenings styrelse. Ordförande brukar väljas varje år samt de fyra som sin tur i att avgå. Vilka är de? Tarek Abdellatif, Kaj Renner, Pontus Degsell och Jamila Ouahid (fyllnadsval). Det är de fyra i tur att avgå. 4 styrelsemedlemmar som har ett år kvar, det är Ragnar Veer, Lotta Eriksson, Florin Tirnovan och David Farkas. Det är de fyra som har ett år kvar.

Vi önskar att få er förslag på namn som ni kan skicka e-post till oss. Ni kan se våra e-postadresser här: Gull-Britt Lindahl, pandan108@gmail.com, Alf Karlsson, alfkarls@gmail.com och Ola Lundström, ollielundstrom@gmail.com. Eller vår gemensamma e-postadress: vb@stockholmsdf.se.

Vi vill gärna ha flera namnförslag så det blir lättare för oss att arbeta vidare och få fram en bra styrelse för Stockholms Dövas Förening. Vi behöver också flera kvinnor till styrelsen. Mer jämställda, ännu bättre!

Tack! Hej!