Café & bar albert under våren 2022

På grund av både föräldraledighet för vår café- och lokalansvarig och situationen med coronaviruset finns det många saker som gör att vi inte kan vara säkra på hur det kommer att se ut under våren. Vi vet också inte helt säkert hur det kommer att påverka föreningens verksamhet och möjligheterna för att Dövas Hus håller öppet. Det vi har lärt oss under pandemin att förändringar kan ske fort och då gäller det att även hänga med.

Det innebär att vi tittat över både personalresurser och caféutbud. SDF har valt att från januari ha samarbete med restaurangen Partymakarna som ligger under SDF:s kansli. Samarbetet på tisdagarna innebär att du som medlem har möjlighet att köpa lunchkupong för avhämtning till förmånligt pris som en medlemsförmån. På tisdagarna kommer café & bar albert även utöver lunch från Partymakarna även sälja lättare förtäring som t.ex. paj/pizza och andra smått och gott.

Om du vill ta del av samarbetet med Partymakarna ska du köpa din lunchkupong på Dövas Hus, och går sedan till Partymakarna och där du hämtar din lunchlåda mot uppvisande av kupong och äter det medhavda lunchlådan på Dövas Hus. Du betalar kostnaden för lunch hos café & bar albert och SDF står för mellanskillnaden.

På torsdagarna är det normalt mindre antal besökare jämfört med tisdagarna så kommer café & bar albert fortsätta sälja torsdagssoppa med bröd. För övriga öppettider med verksamhetsprogram på Dövas Hus så kommer det vara det begränsat caféutbud i form av paj/pizza och andra smått och gott som finns till försäljning vid det aktuella tillfället.

Samarbetet och förändringen i menyn börjar och gälla från och med tisdag 11 januari. Hoppas att det är till belåtenhet och att vi alla hjälpas åt under situationen som råder nu och tar hand om varandra!