Restriktioner gällande föreningens verksamheten

Stockholms Dövas Förening följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och situationen med coronapandemin och hur det påverkar föreningens verksamhet. Situationen med pandemin har nu förvärrats de senaste veckorna och det har blivit hårdare restriktioner. Stockholms Dövas Förening vill även bidra till att smittan bromsas.

Det innebär extra åtgärder som föreningen ska nu göra de närmaste veckorna fram till 10 februari. Café och bar albert kommer att ha öppet som planerat, tisdagar och torsdagar med dessa restriktioner som informerades tidigare om gällande bordsittning och avstånd.

Pubaftonen 29 januari kommer att genomföras med samma regler som tisdagar och torsdagar, dvs bordsittning och max 60 gäster samt att Dövas Hus stänger kl. 23.00.

De verksamhetsutbud som endast genomförs fysiskt kommer att genomföras som planerat dock med strikta åtgärder. De verksamhetsutbud som genomförs både fysiskt och digitalt (hybrid) omvandlas till endast digitalt.

Program som påverkas:
Onsdag 12/1 Temakväll: Gör en anmälan! – endast digitalt, NYTT DATUM: 24/1 kl 18.00
Onsdag 19/1 Nepal: Virtuell resa – endast digitalt
Torsdag 20/1 Hemberedskap – endast digitalt
Torsdag 10/2 Prepping – endast digitalt

Dessa tillfällen genomförs på Zoom Webinar. Föranmälan krävs. Anmäl dig här!

Övriga verksamhet genomförs som planerat. Har du frågor så är du välkomna att kontakta oss! Ring oss på bildtelefon (sdf@ectalk.se) eller maila info@stockholmsdf.se.

Ta hand om dig och vi rider ut detta här tillsammans!