Engagera dig

Genom att engagera dig då stödjer du SDF:s arbete för ett bättre samhälle för teckenspråkiga döva. Du får också möjlighet att delta i vår teckenspråkiga verksamhet till förmånliga priser. Du får aktuell information om dövområdet och som medlem kan du aktivt driva frågor som intresserar dig.

I vårt arbete följer vi alltid föreningens vision: ”Teckenspråk genom livet”

Bli medlem i Stockholms Dövas Förening

Alla som vill stödja eller delar  SDF:s arbete för ett bättre samhälle för teckenspråkiga döva är välkomna som medlemmar. Som medlem får du också möjlighet att delta i vår teckenspråkiga verksamhet till förmånliga priser och en rad förmåner.
Läs mer om medlemskap hos SDF

Bli aktiv medlem

Delta i vårt arbete för ett bättre samhälle för teckenspråkiga döva i Stockholm. Ordna träffar och annan verksamhet. Delta i studiecirklar. Var med i våra arbetsgrupper och påverka föreningen eller samhället. Massor du kan göra som medlem hos SDF.
Läs mer om vår intressepolitiskt arbete

Följ oss i sociala medier

Vill du inte missa SDF:s arbete eller verksamhet. Ni kan också hjälpa till att sprida vår information/aktuellt. Följ oss i sociala medier och andra kanaler.
Läs mer om våra kommunikationskanaler

Gillar du Stockholms Dövas Förening och vill delta i vår arbete för ett bättre samhälle för teckenspråkiga döva och vår teckenspråkiga verksamhet?

BLI MEDLEM