Lediga jobb

Härnedan läggs det ut uppdrag eller arbete som kräver teckenspråk som kompetens. Jobbannonser som finns på Arbetsförmedlingen läggs inte ut här om inte annonsören meddelat oss direkt att lägga ut det här. För att annonsera på denna sida – kontakta info@stockholmsdf.se och skicka annonsen i färdig text (texten redigeras inte).

Finns annonsen inte kvar så är tjänsten tillsatt!

Formgivare till Teckentydaren 2021 sökes!

Stockholms Dövas Förening söker dig som kan göra layout till Teckentydaren. I ditt uppdrag kommer du att göra layout för Teckentydaren år 2021 (6 nummer). Det innebär även att du först kommer ta fram mallar som sedan användas under året. Du kommer även göra reklam/annonser för framtida verksamhet som föreningen kan ha användning av i sociala medier.

Ansökan
Vi kommer arbeta löpande med att tillsätta tjänsten och önskar din ansökan med meritförteckning och referenser så fort som möjligt men senast 30 november 2020. Ansökan skickas till e-post: henrik@stockholmsdf.se.

Läs hela annonsen här.


Teckenspråkig godemän eller förvaltare sökes!

Det finns alltid behov av teckenspråkig godman eller förvaltare – anmäl din intresse till info@stockholmsdf.se så informerar vi hur du går tillväga för att bli en!