Stängning av Dövas Hus

På grund av lokalflytt kommer Dövas Hus att stängas i förtid så att föreningen får den tid som behövs till förberedelserna inför flytten. SDF siktar på att öppna upp Café Skrubban på SDF:s gård från och med tisdagen 3 maj. Stängningen av Dövas Hus kommer att ske i två steg:

Från och med 21 februari
SDF:s verksamhetsutbud fortsätter som tidigare med både digitala och fysiska aktiviteter. Dövas Hus håller öppet som planerat.
Det intressepolitiska arbetet sker i en mindre skala vilket innebär att arbetet fokuseras till enbart fokusområden för år 2022; äldrefrågor och valet 2022 samt de övriga målen enligt verksamhetsplanen för 2022.
Föreningens medlemsservice begränsas också. Det innebär att ALLA besök på kansliet måste förbokas. SDF:s medborgarkontorsservice sker varann tisdag – datum finns på vår hemsida (klicka här).

Från och med 14 april
Dövas Hus och café & bar albert har stängt. SDF:s verksamhetsutbud rullar på i en mindre skala.
Det intressepolitiska arbete och föreningens medlemsservice sker fortsatt i en mindre skala som tidigare. Bland annat blir kansliets öppettider och telefontider begränsade och SDF:s medborgarkontorsservice blir enbart digital.

Det innebär att sista öppningsdagen på Dövas Hus blir onsdagen 13 april – förutom farvälsfesten 23 april! Mer information om farvälsfesten kommer inom kort. Har du frågor eller funderingar kring stängningen eller flytten? Maila oss på info@stockholmsdf.se eller bildtelefon på sdf@ectalk.se.