Informationsvideo från Stockholm stad gällande medborgarkontor på teckenspråk:

Madeleine Green Sandström och Erdem Akan är de två nya samhällsvägledarna på teckenspråk på medborgarkontoret i Rågsved! Nu på tisdag, 2 maj besöker de SDF:s gård och Café Skrubban klockan 11.00-12.00. De kommer att informera vad de gör inom samhällsvägledning på teckenspråk. Du kanske är nyfikna på dem och har funderingar eller frågor? Passa på och kom till SDF:s gård på tisdag kl 11.

Syntolkning av videon:
En kvinna med grått hår , svart jacka och en man med mörkt hår, svart jacka står vid en roll- up med lila bakgrund och vit text: Stockholms Stads logga – Medborgarkontoret i Rågsved- välkommen! Det här kan du göra hos oss:

  • Lära dig att hitta och förstå information från myndigheter.
  • Få svar på frågor om samhället.
  • Söka information på internet och i broschyrer.
  • Skriva ut och kopiera.
  • Lämna förslag, klagomål och beröm till kommunen

Båda tecknar ”Hej” Kvinnan tecknar:” jag, Madeleine Green Sandström” . Mannen tecknar ” jag, Erdem Akan. Madeleine : ”vi två är nya samhällsvägledarna på teckenspråk här på medborgarkontoret i Rågsved. Erdem tecknar : ”ja nu på tisdag 2 maj vad gör vi? Vi besöker SDF gården Skrubba klockan 11.00-12.00, vi kommer att informera vad vi gör t ex samhällsvägledning på teckenspråk, ni kanske är nyfikna på oss, ni kanske har funderingar och frågor passa på och kom till SDF gården på tisdag klockan 11 00 finns vi där,  Vi ses”!