Stockholms Dövas Förening vill med omvandlingen från arbetsgrupp till sektion utveckla arbetet med gården och förbättra medlemsinflytandet samt få större engagemang från medlemmar.

Alla som har intresse av skötsel och att komma och hjälpa till med olika sysslor på gården får vara med i sektionen om man är medlem hos Stockholms dövas förening och det kommer vara kostnadsfritt.

Nu söker vi efter dig som brinner lite extra för att vara med och diskutera, utveckla gården och som har kunskap inom något av områdena, husbyggnad, fastighetsskötsel, el, vvs, underhållsplan, ekonomi, eller kan planera och delegera ansvar för driften av gården och som vill sitta med i sektionsledningen.

Tanken med SDF:s gård sektions ledning är att det ska finnas en grupp personer med kunskap inom olika områden eller intresse av att ha ansvar och sköta om gården och delge uppgifter till sektionens medlemmar.

Anmäl ditt intresse till Stockholms Dövas Förening, eller be någon som du tycker skulle kunna tillföra något bra till sektionen att anmäla sitt intresse till SDF så att vi kan välja rätt personer till sektionsledningen i samband med medlemskvällen 4 oktober.

Mer information om kvällen och anmälan: https://www.stockholmsdf.se/event/ny-sektion/