Förra veckan gick SDF ut med informationen om att vi skapat en nätverk där vi har frivilliga som vill ställa upp och hjälpa er som tillhör riskgrupperna eller är satt i karantän på grund av att du är sjuk eller misstänkts bära på smittan kan be om hjälp att t.ex. handla eller införskaffa något som är viktigt för dig att ha hemma.

Intresset av att hjälpa till har varit stort, så vi har nu en lång lista över personer som vill hjälpa till, så nu har du möjligheten att få hjälp med det du behöver!

Det kan vara att handla mat, hämta ut något eller något annat.
OM du behöver hjälp, tveka inte kontakta oss, hur du kontaktar oss kan du se nedan i texten, det finns mailadress samt mobilnummer.
Vi kommer att försöka matcha dig med någon som bor/arbetar nära där du bor så att ni kan ha kontakt och komma överens om hur ni ska göra för att du ska få den hjälp du behöver.

Vi SDF erbjuder också telefontider under vardagar kl 10.00-14.00, för er som vill ringa för att fråga något kring corona eller prata om situationen vi har idag.
Var och hur du ringer till, finns i texten nedan.

Du kanske bara vill prata lite, ställa några frågor kring situationen som råder nu, det går absolut bra det också, så kan vi ordna med bildtelefon/skypesamtal.

Du som tillhör riskgrupperna;
Skriv till info@stockholmsdf.se om ni behöver hjälp med något eller ringa till SDF:s bildtelefon sdf@ectalk.se eller SMS/whatsapp till 0735-307207
Uppgifterna vi behöver från dig, Ditt namn, adress, bostadsområde, mobilnummer och vad du behöver hjälp med.
Vi lovar inte att vi kan hjälpa alla eller införskaffa exakt det du behöver men vi kan tillsammans försöka lösa detta.
Ifall vi kommer utveckla något av detta här kommer det att komma fram mer information om hur det kommer fungera och vad var och en ska tänka på för att göra det smidigt för alla.

Samtal
Telefontider: 10.00-14.00 på vardagar
Bildtelefon sdf@ectalk.se eller skype SDF1868

Hoppas vi tillsammans kan hjälpa de som behöver det!