Nu har alla föreningens anställda kommit tillbaka till jobbet efter sommaren. Kansliet ser fram emot att tillsammans med alla medlemmar och styrelsen göra så att det blir en bra höst! Det är sista arbetsveckan här på Palmfeltsvägen i Globen för kansliet. Störst fokus kommer att vara på packning och organisering av material och saker.

Nästa vecka kommer vi ställa oss in i den kontorshotellet hos 7A som vi ska arbeta på under hösten. Kontorshotellet ligger på Vasagatan 28, som benämnas Posthuset. Vi är glada att vi kunde lösa så att kansliet har en fysisk plats under hösten då 7A Posthuset hade möjlighet att ta emot oss som inte bedriver momspliktig verksamhet.

Under hösten har kansliet ingen möjlighet till drop-in besök. Det är bara förbokade besök som gäller. Vill du besöka kansliet för dialog eller för att få hjälp och stöd måste du boka ditt besök. Kontorshuset har reception vid entrén där vi möter upp dig som besökare. Vid ankomst måste du även registrera dig via en datorskärm och under besöket alltid vara med någon ur föreningens kansli.

Du bokar tid genom att maila info@stockholmsdf.se eller någon av föreningens anställda, eller ringa på bildtelefon, sdf@ectalk.se.
Alla kontaktuppgifter till anställda finns här.

Observera!

SDF kommer erbjuda olika slags verksamheter under hösten även om samlingslokal inte finns under hösten.
Håll utkik på vad som händer hos oss så att du inte missar något och kolla noga vart varje aktivitet sker, det gör du här!