Vi hade tidigare informerat att situationen i Stockholm medfört att Stockholms Dövas Förening stängt Dövas Hus och ställt in all fysiska träffar och fysisk verksamhet. Situationen här i Stockholm har inte förbättrats på sistone så vi gör det lättare för alla genom att följa vår medlemstidnings utskicksplan där vi anpassar vår verksamhet utifrån det så att vi når ut till många med det senaste information som gäller för föreningens verksamhet.

Teckentydaren nr 2 2021 kommer ut 22 april och kommer gälla för perioden 22 april fram till 12 juni då teckentydaren nr 3 kommer ut. För att undvika funderingar och frågor så kommer vi förlänga stängningen och planera för digitala verksamhet fram till 12 juni. Ifall situationen mot förmodan skulle förbättras under perioden så går vi ut med att vi öppnar upp caféverksamheten. Vi har ett undantag som gäller specifika verksamheter för barn födda 2002 och senare, där enligt FHM finns möjlighet att ha verksamheter utomhus med ledare.

Det kommer bli ett fullspäckat program fram till 12 juni. Kolla in på vår hemsida och Facebook och inte minst Teckentydaren.

Ta vara på er alla och tvätta händerna ofta!