Restriktioner på Dövas Hus

Dövas Hus följer Folkhälsomyndighetens restriktioner när det gäller café och restauranger då lokalen räknas som en caféverksamhet. Föreningen kommer inte kräva vaccinpass i samband med besök till café & bar albert eller deltagande på vår verksamhet. Men det innebär då extra åtgärder som SDF måste följa. Det innebär också att du som kommer till Dövas Hus måste respektera och följa dessa.
Åtgärderna innebär att Dövas Hus nu under obestämd tid är i första hand avsett för föreningens medlemmar. I Dövas Hus är det tydligare avstånd och sittande bord samt begränsat antal gäster som gäller.
Bordsittning: På Dövas Hus är det bordsittning som gäller. Du som besökare ska äta och dricka sittandes vid borden. Undvik att gå runt i lokalen.
Bordssällskap och avstånd: På Dövas Hus är det upp till 6 personer i varje bordssällskap beroende på antal stolar som finns vid varje bord och det ska vara minst 1 meters avstånd till nästa sällskap och det ska finnas utrymme för besökare att kunna gå till kassan/toaletterna.
Följ markeringar för kö till café och WC: Inne i Dövas Hus finns markeringar på golvet hur du ska stå i kö till café och WC. Respektera dessa markeringar! Vänta vid ditt bord tills du kan stå i kö.
Maxantal 60 gäster: Dövas Hus har nu plats för högst 60 sittande gäster. Då det är begränsat antal så är öppet i första hand för SDF:s medlemmar. Skulle det bli fullt så får du vänta utanför.
När Dövas Hus har öppet med verksamhetsprogram så ska du se till att sitta ned med avstånd till andra och inte stå/gå runt under besöket på Dövas Hus. Följ sittplatser som finns. Vi återkommer ifall det skulle bli ändringar gällande verksamheten på Dövas Hus. Till dess gäller information som finns i Teckentydaren och på Facebookevenemangen.
Inför och under besöket: Känner du dig det minsta sjuk så ska du stanna hemma, även vid lindriga symptom. Du har eget ansvar för hur du tar dig till Dövas Hus. Undvik gärna kollektivtrafiken under rusningstrafik. Det är väldigt viktigt att du som besökare tvättar dina händer när du kommer och under ditt besök.
Det är viktigt att vi alla respekterar och håller avstånd för allas säkerhet. Respekteras inte reglerna kan enskilda medlemmar bli ombedda att lämna lokalen eller kan så Dövas Hus bli tvunget att stängas.
Skulle du bli sjuk efter att du varit på Dövas Hus vill vi att du meddelar oss så fort som möjligt. Ring oss på bildtelefon sdf@ectalk.se eller maila info@stockholmsdf.se.
Ta hand om dig och vi gemensamt kan tillsammans göra detta här bra!